No 5. līdz 18. jūlijam studētgribētāji var elektroniski pieteikties bakalaura un koledžas studijām, izmantojot vienoto sistēmu portālā Latvija.lv. Savukārt no 12. līdz 18. jūlijam pieteikties un apstiprināt savu pieteikumu varēs klātienē Latvijas Universitātē vai citā uzņemšanas punktā.

 

Uzņemšanas kārtība

 

DF piedāvātās studiju programmas

Bakalaura studiju programma „Datorzinātnes” ir mūsdienīga, Eiropas ekspertu atzīta studiju programma, ko apliecina jau divreiz iegūtā Eiropas Informātikas programmu kvalitātes zīme "Euro-Inf Label". Studiju programma jau vairākkārt atzīta arī par darba devēju ieteiktāko studiju programmu Latvijā.

Studiju programmas mērķis ir 2,5 gadu laikā sagatavot informācijas un komunikācijas tehnoloģiju industrijā strādāt spējīgus speciālistus, kas ir gatavi apgūt jaunas tehnoloģijas strauji mainīgā vidē un var piedalīties lietojumprogrammu un informācijas sistēmu izstrādē vai datoru tīklu izveidē un datoru sistēmu administrēšanā.

Studiju programmas angļu valodā (uzņemšana caur apply.lu.lv)

Dubultdiploma studiju programma datorzinātnēs izstrādāta, izmantojot Latvijas Universitātes un Linkolnas Universitātes (Lielbritānija) ilggadējo pieredzi, lai nodrošinātu studentus ar darba tirgū nepieciešamām zināšanām un prasmēm. Abu universitāšu datorzinātņu bakalaura studiju programmu saturs un sasniedzamie studiju rezultāti tika rūpīgi salīdzināti un izvērtēti. Rezultātā studējošie gūs iespēju apgūt ne tikai LU piedāvātos studiju kursus, bet arī Linkolnas Universitātes studiju kursus, kā arī iegūs piekļuvi Linkolnas Universitātes mācībspēku konsultācijām, bibliotēkai, dažādiem pasākumiem, kopīgiem projektiem ar studentiem, kuri studē Lielbritānijā, un studiju noslēgumā arī Linkolnas Universitātes diplomu.

Datorikas fakultāte piedāvā iespēju studēt bakalaura studiju programmā „Datorzinātnes” arī angļu valodā. Šī ir mūsdienīga, Eiropas ekspertu atzīta studiju programma, ko apliecina jau divreiz iegūtā Eiropas Informātikas programmu kvalitātes zīme "Euro-Inf Label". Studiju programma jau vairākkārt atzīta arī par darba devēju ieteiktāko studiju programmu Latvijā.

Dalīties

Saistītais saturs

Sākusies uzņemšana maģistra līmeņa studijās
04.07.2022.

Sākusies uzņemšana maģistra līmeņa studijās

Darba devēji datorzinātnes iesaka studēt LU
30.06.2022.

Darba devēji datorzinātnes iesaka studēt LU