Skolēn, vai esi domājis, kā būtu dzīvot studenta dzīvi? Tagad ir Tava iespēja “iekāpt” studenta piedzīvojumos, izbaudot vienu dienu studenta pasaulē, iepazīt studiju programmu un justies kā daļai no lielās Latvijas Universitātes (LU) studentu saimes. Straujiem soļiem tuvojas viens no iemīļotākajiem skolēnu pasākumiem “Studenta kurpēs”, kas norisināsies jau no 22. līdz 26. aprīlim.

Pasākums “Studenta kurpēs” sniedz iespēju skolēnam vienu dienu iejusties studenta lomā, apmeklēt lekcijas, seminārus un praktiskās nodarbības, tādā veidā gūstot priekšstatu par savām nākotnes studijām, studiju vidi un infrastruktūru.  

Jau aizvadītie pasākumi pulcējuši vairākus tūkstošus skolēnu, kas pēc pasākuma savu nākotni izvēlējušies saistīt tieši ar LU. Rudens “Studenta kurpēs” piedalījās 1107 skolēnu no visas Latvijas, kopumā iepazīstot 366 LU studentu ikdienu.

Skolēnu pieteikšanās norisināsies no 8. līdz 14. aprīlim, aizpildot anketu! Universitāte aicina neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi, lai nenokavētu savu iespēju paviesoties LU un uzzināt vairāk par savu nākotnes studiju izvēli. Pieprasītākajās studiju programmās var rasties gribētāju “rinda", tādēļ esi ātrākais un piesakies pirmajā dienā! 

Par studentu, kura kurpēs skolēns “iekāps”, informāciju katrs skolēns individuāli saņems līdz 19. aprīlim, tādēļ ir svarīgi ne vien precīzi norādīt savus kontaktus, bet arī pēc pieteikšanās termiņa beigām regulāri pārbaudīt saņemto informāciju, lai nepalaistu garām savu iespēju! 

Studentu pieteikšanās jau ir sākusies un norisināsies līdz 19. aprīlim! Lai pieteiktos, jāaizpilda anketa!

Dalīties