Klausies iedvesmojošus runātājus, kuri dalās pieredzē par veselības inovācijām un uzņēmējdarbību. Iepazīsties ar praktiskiem inovāciju darba rīkiem un prasmēm, attīsti savu dizaina domāšanu, ideju prezentēšanu un pārliecību savās inovācijas spējās. Konkurē ar citām komandām, risinot veselības aprūpes izaicinājumus, un sacenties par iespēju piedalīties finālā Barselonā!

Aicinām studentus no dažādām specialitātēm!
Strādā kopā ar citiem gaišiem prātiem daudznozaru komandā, lai attīstītu veselības aprūpes inovācijas ideju, ko būtu iespējams praktiski pārvērst dzīvotspējīgā produktā vai pakalpojumā. Lai piedalītos, tev nav nepieciešama noteikta pieredze - tikai vēlme un entuziasms uzlabot veselības aprūpes sistēmu un dzīves kvalitāti cilvēkiem Latvijā, Eiropā un, varbūt kādu dienu - visā pasaulē.

Kādu izaicinājumu risināsim?
Slimību profilaksi no divām perspektīvām:
1) paradumu un dzīves stila maiņa slimību profilaksei un veselībai uzlabošanai,
(piemēram, dažāda veida atkarību novēršana, veselīga uztura un fizisko aktivitāšu veicināšana, mentālās veselības uzlabošana)
2) Agrīnās diagnostikas metodes būtisku veselības problēmu prevencijai.
(piemēram, personalizēta medicīna, veselības datu uzraudzība, noderīgas lietotnes un rīki, jauni bioloģiski materiāli vai biosensoru dizains)

Ko tu iegūsi?
Uzvarētāju komanda piedalīsies i-Days Winner’s Event Barselonā (30.novembrī – 1.decembrī) – noslēguma konkursā, kas apvieno studentus no i-Days posmiem visā Eiropas Savienībā. Tur tev būs iespēja vēl vairāk attīstīt savas inovācijas prasmes un virzīt tālāk savas idejas. Noslēguma konkursa labākās komandas sagaida vēl vairāk balvas, kā arī atbalsts, lai ideja varētu kļūt par jaunuzņēmumu!


Latvijas posma norises laiks: 2023.gada 26. un 27. oktobris (no plkst.11.00 līdz 17.00)
Norises vieta: tiešsaistē
Formāts: dalība trīs cilvēku komandās vai individuāli (komandas tiks veidotas hakatona 1.dienā)
Pieteikšanās līdz 24.oktobrim (ieskaitot)*: ej.uz/idayslv2023.
*Pieteikties iespējams jau iepriekš noformētās komandās trīs cilvēku sastāvā (piesakoties aiz uzvārda iekavās jānorāda attiecīgās komandas nosaukums) vai individuāli.
Pasākuma valoda: angļu

 

Dalīties