20. un 21. aprīlī norisināsies Baltijā vērienīgākā zinātņietilpīgo tehnoloģiju nozares konference "Deep Tech Atelier", kas vienkopus pulcē pētniecības organizācijas, industrijas ekspertus, zinātniskos jaunuzņēmumus, valsts pārvaldes pārstāvjus un tehnoloģiju interesentus.

Konferencē divu dienu garumā būs iespēja dzirdēt pasaulē atzītu lektoru uzstāšanās un diskusijas, satikt nozares profesionāļus un veidot biznesa sadarbības, kā arī apgūt uzņēmējdarbības attīstīšanai un zinātnes komercializēšanai nepieciešamās zināšanas.

Dalība konferencē ir bez maksas.
Reģistrētie dalībnieki būs gaidīti uz tīklošanās vakariņām.
Pasākuma darba valoda – angļu.

Reģistrācija konferencei: https://deeptechatelier.com/

DTA ir Baltijā lielākais deep tech nozares pasākums, kas pulcēs uzņēmējus, zinātniekus un tehnoloģiju izstrādātājus, investorus, valsts un sabiedriskās organizācijas. Divu dienu konference piedāvās izcilus starptautiskus runātājus, pitch sesijas, plašu EXPO zonu un lieliskas tīklošanās iespējas B2B sesijās starp jaunuzņēmumiem, investoriem un nozares pārstāvjiem.

Citu pasākumu vidū šogad DTA rīkos Ziemeļvalstu optikas un fotonikas konferenci, kurā galvenā uzmanība tiks pievērsta kvantu komunikācijai, optiskajām šķiedrām, sensoriem un attēlveidošanai, un otro gadu - Eiropas Kosmosa aģentūras (ESA) dienu pasākumu.

Dalīties