Piektdien, 8. oktobrī, norisināsies studentu un profesionāļu iespēju festivāls “Icebreakers'21”, kurā notiks biznesa ideju cīņa par naudas balvām. Festivālā klātienē un tiešsaistē norisināsies radošās darbnīcas un meistarklases, diskusijas par aktuāliem mūsdienu pasaules un pēdējā gada jautājumiem, inovācijām zinātnē, medicīnā, tehnoloģijās. Tajā piedalīsies vietējie un ārzemju eksperti no biznesa un augstskolu vides, aicināti piedalīties arī studenti, absolventi un citi interesenti.

Šogad pasākuma galvenais vadmotīvs būs "Jaunas nākotnes meklējumos", akcentējot nepieciešamību pēc pārmaiņām, inovācijām, attīstības un spēju pielāgoties mūsdienu mainīgajiem apstākļiem. “Lauzīsim ledu, cīnīsimies par naudas balvām, iedvesmosimies biznesa idejām un piedzīvosim pārsteigumus kopā! Centrālais notikums jeb festivāla kulminācija ir Biznesa ideju konkurss, kur dalībniekiem būs iespēja iegūt 10 000 EUR sava biznesa attīstīšanai, prezentējot ideju festivāla ekspertu žūrijai,” par pasākumu stāsta Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece.

Reģistrēšanās pasākumam: https://icebreakers.lv/. Dalība visiem apmeklētājiem ir bez maksas. Festivāls norisināsies 8. oktobrī no plkst.10.00 līdz plkst. 19.15 LU Akadēmiskajā centrā Torņkalnā, Zinātņu mājā, Jelgavas ielā 3.

Festivāla pastāvēšanas laikā tas ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem starptautiskajiem uzņēmējdarbības notikumiem Latvijā un Baltijas reģionā, piedāvājot plašu programmu jaunajiem biznesa censoņiem.  “Mūsu misija ir palīdzēt atklāt sevī uzņēmēja garu, parādot citu pieredzi, dažādās iespējas un atbalsta instrumentus biznesa ideju attīstībai. Piedāvāt dažādu valstu jauniešiem, jaunajiem uzņēmējiem, akadēmiskajam personālam un pētniekiem platformu, kur vienuviet sadarbojas gan uz uzņēmējdarbību vērsti studenti un jaunie profesionāļi, gan pētnieki ar savām idejām,” uzsver M. Birzniece.

Pasākums vienuviet pulcēs studentus, jaunos uzņēmējus, pētniekus, biznesa ekspertus un entuziastus no Baltijas, lai diskutētu par potenciālajām iespējām uzņēmējdarbībā, pieejamajiem atbalsta instrumentiem biznesa uzsākšanai un inovāciju radīšanai. Tādējādi plānots veicināt universitāšu sadarbību, kā arī nodrošināt informāciju studentiem par iespējām veidot ne tikai starpdisciplināras komandas vienas augstskolas ietvaros, bet arī starpaugstskolu komandas, kā arī iespējas izmantot dažādu citu piesaistīto sadarbības partneru infrastruktūru, kas paver daudz plašākas iespējas studentiem viņu inovatīvo projektu realizācijā.

Festivālu organizē LU studentu Biznesa inkubators sadarbībā ar projekta ieviešanas partneriem Rīgas Tehniskās universitātes Dizaina fabriku.

Vairāk informācijas un aktualitātes par norisi: https://www.facebook.com/icebreakers.lv

Ieeja pasākumā, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu digitālo sertifikātu, kurā iekļauts QR kods.

 

Pasākums tiek organizēts ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.

Dalīties