Evolution, pasaulē vadošais B2B IT pakalpojumu sniedzējs tiešsaistes kazino nozarē, šovasar aicina pieteikties “Bootcamp [Scala]”: bezmaksas tiešsaistes programmēšanas kursiem trīs mēnešu garumā lai apgūtu funkcionālo programmēšau un Scala programmēšanas valodu. Sekmīgus studentus uzņēmums aicinās pievienoties uzņēmuma starptautiskai 1000 inženieru komandai Scala inženiera amatā. Latvijā, Evolution pārstāv lielāko Scala un funkcionālās programmēšanas kopienu, kā arī aktīvi piedalās tās attīstīšanā.

Pirms diviem gadiem, ar mērķi paplašināt Scala kopienu, uzņēmums Evolution rīkoja savus pirmos “Scala Bootcamp” programmēšanas kursus Baltkrievijā. Tad, pusgadu vēlāk, kursi tika rīkoti arī Latvijā, kur interese iemācīties jauno programmēšanas valodu bija vēl lielāka. Pirmo reizi pieteikšanās ir atvērta starptautiskā mērogā, dodot iespēju piedalīties visiem, kuri vēlās attīstīt sevi un paplašināt savas programmēšanas zināšanas. Kursi ir bezmaksas un nodarbības notiks tiešsaistē.

“Scala kļūst par arvien populārāku programmēšanas valodu un mums ir prieks, ka aktīvi piedalāmies tās kopienas attīstībā ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās. Arvien vairāk uzņēmumu izvēlas Scala kā vienu no galvenajām valodām produktu un pakalpojumu izstrādei un līdz ar to arī aug interese par tās apgūšanu. Kopiena aug un pieprasījums pēc mūsu rīkotajiem kursiem arī. Pēc veiksmīgi novadītiem “Scala Bootcamp” kursiem Latvijā un Baltkrievijā kļuva skaidrs ka interese piedalīties ir arī no ārzemēm, un tāpēc, šoreiz mēs aicinām pieteikties dalībniekus arī no citām Baltijas valstīm, kā arī no Bulgārijas, Ukrainas, Portugāles un Nīderlandes.” komentē Scala un JavaScript departamenta vadītājs Juris Kriķis.

Kāpēc Scala?

Scala ir populāra programmēšanas valoda, kas ļauj radīt augstas kvalitātes un viegli uzturamu kodu. Tas, savukārt, ir priekšnosacījums laimīgiem un produktīviem inženieriem. Tai ir laba savietojamība ar Java kodu un piemērotas bibliotēkas, lai izstrādātu programmatūru, kas ātri un uzticami apstrādā lielu daudzumu tranzakciju. Scala ir veiksmīga komerciāla valoda un pateicoties tās spējai attīstīt mērogojamu un uzticamu programmatūru, to izmanto tādi uzņēmumi kā Evolution, LinkedIn, Twitter, Netflix, Epic Games un citi.

Par Evolution Scala Bootcamp

No 2. līdz 20. augustam ikviens, kas vēlās iepazīties ar Scala programmēšanas pamatiem var pieteikties “Scala Bootcamp” programmēšanas kursiem. Programmas ietvaros studentiem būs iespēja:

  • Gūt zināšanas par praktisku Scala funkcionālo programmēšanu, ieskaitot darbu ar tādām bibliotēkām kā Akka, Akka Persistence, HTTP risinājumu izstrādi un daudz ko citu;
  • Izstrādāt kursa projektu, izmantojot praktisku funkcionālās programmēšanas pieeju;
  • Saņemt individuālus padomus no mentoriem turpmākajai attīstībai.

Šie kursi būs piemēroti ne tikai inženieriem ar jau esošu pieredzi citās programmēšanas valodās, bet arī talantīgiem iesācējiem ar programmēšanas pamatprasmēm. Iepriekš šādi kursi tika rīkoti gan Latvijā, gan Baltkrievijā, kuriem noslēdzoties darbā tika aicināti 70% no dalībnieku, kas veiksmīgi apguva programmu. Arī šoreiz, sekmīgus studentus uzņēmums aicinās pievienoties Evolution Engineering draudzīgajam kolektīvam Scala inženiera amatā.

Viss, kas būs vajadzīgs studentiem, lai pieteiktos kursiem, ir vēlme mācīties, tiešsaistes pieslēgums un personīgais dators. Nodarbības notiks divas reizes nedēļā, vakaros, sākot no 14. septembra trīs mēnešu garumā. Otrdienās un ceturtdienās no 19:00 līdz 21:00. Lielākā daļa no mācību aktivitātēm tiks veikta tiešsaistē. Nodarbības tiks vadītas angļu valodā. Bootcamp noslēgumā katrs students saņems diplomu, apliecinot veiksmīgu Scala un funkcionālās programmēšanas pamatu apgūšanu, kā arī nepieciešamo zināšanu līmeni turpmākās karjeras attīstībai IT nozarē.

Plašāku informāciju par apmācību saturu, kā arī pieteikties Evolution “Scala Bootcamp” var šeit https://scala-bootcamp.evolution.com/

Uzņemšana tiks balstīta uz praktiskā uzdevuma un/vai intervijas rezultātiem.

   

Dalīties

Saistītais saturs