Šonedēļ, no 25. līdz 29. maijam, kanālā “RīgaTV 24” katru darbadienas vakaru plkst. 20.00 jaunā raidījumā “Izvēlies panākumus!” varēs iepazīties ar Latvijas Universitātes fakultāšu veiksmes stāstiem un panākumiem un uzzināt visu par studijām pieredzes bagātākajā universitātē Latvijā. Datorikas fakultātes pārstāvji raidījumā viesosies ceturtdien, 28. maijā.

RīgaTV 24 studijā pie raidījuma vadītāja Anša Bogustova katru darbadienas vakaru viesosies LU absolventi, dekāni un mācībspēki, kas dalīsies pieredzes stāstos, kā, studējot LU, dzīvē var gūt panākumus.

LU studentiem jau studiju laikā ir iespēja pierādīt sevi, piedaloties gan Eiropas, gan pasaules līmeņa sacensībās un konferencēs, kā arī jau veikt nozīmīgus pētījumus zinātnē. LU studenti ir guvuši teicamus panākumus dažādās jomās: LU vārds katru gadu ar ļoti labiem rezultātiem izskan pasaules programmēšanas sacensībās, LU studenti sasniedz augstus rezultātus un ieņem godalgotas vietas tiesas procesa izspēlēs gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī LU studenti piedalās latviešu folkloras izkopšanā, dodoties tradicionālajās kultūras un mutvārdu vēstures ekspedīcijās Latvijas novados. Tāpat LU studenti jau studiju laikos attīsta savu biznesu ar Latvijā lielākā studentu Biznesa inkubatora atbalstu. Šie ir tikai daži no piemēriem, kā LU studentiem ir iespēja bruģēt savu ceļu uz panākumiem un par tiem vairāk varēs uzzināt RīgaTV 24 jaunajā raidījumā “Izvēlies panākumus!”

Šajā pašā nedēļā pirms raidījuma RīgaTV 24 LU Facebook lapā būs iespēja virtuāli viesoties visās LU fakultātēs un filiālē, un iepazīties ar mājīgo un moderno studiju vidi, lekciju auditorijām, atpūtas stūrīšiem, plašajām bibliotēkām u. c. studentiem nozīmīgām vietām.

Dalīties